dimarts, 8 de gener del 2013

La CUP fa cagar...

   El vídeo de la formació política artesenca on denuncia que el govern no fa cas a les mocions i consideren que donen suport a les proposicions "per no quedar malament", però que després els donen "el mateix ús que el paper de vàter", el podeu trobar a www.naciodigital.cat.

3 comentaris:

  1. Comencen a actuar els grans demagogs dela política: "Els dubtes del PSC sobre si s'ha de sumar o no a la declaració de sobirania han concentrat durant les últimes setmanes l'atenció mediàtica. Però el cas és que tampoc està garantit que els tres diputats de la CUP se sumin en bloc al sí, al costat de CiU, ERC i ICV-EUiA."

    ResponElimina
  2. TITULAR
    "La CUP medita expressar un sí crític amb dues abstencions i un vot afirmatiu"
    ...
    "En l'elaboració del text, que declara que el poble de Catalunya, per "raons de legitimitat democràtica", té "caràcter de subjecte polític i jurídic sobirà", hi ha participat també la CUP. El partit de l'esquerra independentista, però, no el signa perquè manté discrepàncies en alguns elements, com les referències a la Unió Europea o que el text no reculli en l'articulat el reconeixement del dret a decidir dels Països Catalans, malgrat que el preàmbul sí que es refereix als lligams lingüístics, culturals i històrics amb el País Valencià, les Illes i la Catalunya Nord."

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com s'atreveixen a parlar de Països Catalans...

      Elimina